Take Away


Wekelijks kookt T&B een maaltijd die je kan komen ophalen of die geleverd (+€1) wordt in Oostende en omstreken . Elke week staat er een ander gerecht op de menukaart zoals paella, pulled pork, ribben, pasta, tapas,..... Info hierover vind je terug op onze facebook & instagram pagina.

Heeft u een feestje thuis of andere speciale gelegenheid maar je hebt geen zin om te koken, dan ben je bij Tafel&Bord aan het juiste adres. Wij voorzien uitgebreide warme en koude tapasschotels in de vorm van apéro, voorgerecht of maaltijd. Ook andere gerechten zijn zeker mogelijk!

Een greep uit ons assortiment:

• warme en koude tapas

• pasta's
• wokgerechten
• Broodjesmaaltijd met divers beleg
• .......
Vraag naar onze mogelijkheden en we maken een prijsofferte op maat!


Zuiderse tapasplank

Deze trendy plank is een smaakbom en staat garant voor gezellig tafelen met vrienden en familie. Onze planken zijn er al vanaf 5 personen en worden voorzien van Turks brood. De plank(en) worden achteraf terug gebracht door de klant.
Prijs: €12,00 pp.

Zuiderse tapasschotel

Ons tapasschotels worden geserveerd in een palmschaal en zijn voorzien van fijne vleeswaren, kazen, spiesjes volgens het seizoen, krokantjes, look -en Turks brood,.....en  zijn dé sleutel tot een succesvolle aperitief. De schalen zijn biologisch afbreekbaar. 
Prijs: €9 pp.

Meat & tapabox

Mag en moet het wat hartiger zijn dan stellen wij graag aan u onze meatbox voor. Ribbetjes, warme nacho's, albondigas, kippensaté, patatas bravas, fijne vleeswaren, inclusief Turks brood. Warme tapas om duimen en vingers af te likken....
Prijs: €20,00 pp.